• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Engega el Cicle de Titelles del Centre Cultural Santa Eulàlia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 28. 01. 2022

Engega el Cicle de Titelles del Centre Cultural Santa Eulàlia

A 4 euros l'entrada i gratuït pels menors de dos anys

Està en marxa el Cicle de Titelles d'Hivern del Centre Cultural Santa Eulàlia. Aquest dissabte 29 de gener, a les 18 hores es representa un clàssic, els Tres Porquets. Cada entrada costa 4 euros i pels menors de dos anys és gratuït.

Fins a l'abril i cada quinze dies es programa una obra de titelles. Al Centre Cultural Santa Eulàlia es representaran espectacles com el premiat Pinotxo de la companyia Vergés, la Rateta Presumida, en Tabalet o Les aventures de la família Ratón. La idea és oferir titelles de diferents estils.

"Toquem el titella català, titelles de fil, de personatge o de guant. Intentem variar el tipus de proposta" afirma el director del Centre Cultural Santa Eulàlia, Jordi Pitarch. "Treballem per públics de fins a set anys, però també fem propostes per a nens de 0 a 3 anys" especifica Pitarch.

Als espectacles que es facin a la sala d'actes del Centre Cultural Santa Eulàlia es respectaran les mesures anticovid. Les entrades tenen un preu de 4 euros i els menors de dos anys és gratuïta. Es venen a través de la web de Can Ninot, els organitzadors d'aquest cicle de titelles.

"Venem a la web però si queden entrades es poden comprar al mateix Centre Cultural Santa Eulàlia el mateix dia de l'espectacle" explica Jordi Pitarch.

L'espectacle de La llegenda de Sant Jordi el 2 d'abril tanca aquest cicle. Aleshores s'organitzarà "El Jardí de Titelles" dins del marc de Festes de Primavera. Serà una jornada plena d'actuacions titellaires per a totes les edats, des dels més petits fins pels adults. Això serà al Centre Cultural Santa Eulàlia que s'està especialitzant com a un espai per a la promoció de les titelles.