• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El vicepresident Jordi Puigneró visita L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 28. 01. 2022

El vicepresident de la Generalitat Jordi Puigneró visita L'H

Ha analitzat amb l'alcaldessa, Núria Marín, la reformulació del PDU-Granvia i el projecte L'H 6.0

El vicepresident de la Generalitat i conseller de Territori i Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha visitat L’Hospitalet per tractar amb l’alcaldessa, Núria Marín, projectes urbanístics estratègics, com el nou Pla Director Urbanístic de la Granvia, sobre el qual s'obrirà un procés participatiu aquest febrer, i la segona fase del soterrament dels carrils centrals d’aquesta artèria, fins al Prat de Llobregat.

Pel que fa al PDU, el procés participatiu sobre la nova configuració del projecte s'obrirà al febrer.

L’alcaldessa també ha explicat al vicepresident les modificacions que s’hi ha introduït i que han de permetre preservar la major part de la zona agrícola de Cal Trabal i la importància estratègica per a la ciutat del soterrament de les vies de tren que divideixen la ciutat, un projecte que l’Ajuntament confia que el Ministeri de Foment i ADIF comencin a fer efectiu en breu.

Ni Marín ni Puigneró han fet, però, declaracions al respecte.

D’altra banda, l’alcaldessa, Núria Marín també ha demanat el suport de la Generalitat per al programa de digitalització i lluita contra la bretxa digital, LH, 6.0. El projecte s'està desenvolupant amb la Fundació Mobile World Capital, com a col·laborador principal, juntament amb el Ministeri d'Indñustria i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

I com és habitual en visites institucionals, el vicepresident Jordi Puigneró ha signat en el llibre d’honor de la ciutat  i també ha mantingut una breu trobada amb portaveus de grups municipals, tret de C’s, que no hi ha assistit.

La visita del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, s’emmarca en les reunions bilaterals acordades durant l’última reunió de la comissió mixta entre l’Ajuntament i la Generalitat, l’11 de gener passat.