• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PSC explica les repercusions dels canvis legislatius que revaloritzen les pensions

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 28. 01. 2022

El PSC explica les repercussions dels canvis legislatius que actualitzen les pensions

Revalorització anual segons l'IPC i el 2022 augment de 74 euros de la prestació mínima per jubilació

El PSC de L’Hospitalet se suma a la campanya informativa iniciada pel PSOE arreu de l’Estat per explicar als contribuents la modificació del sistema de pensions arran de l’aprovació per part del Govern central del Reial Decret 65/2022, de 25 de gener, que les actualitza. 

Segons les noves mesures legislatives, les pensions passen a revaloritzar-se anualment d’acord a l’IPC. Aquest 2022, això representa un augment del 2,5%, percentatge que situa la pensió mínima en 720 euros i la de viduïtat, en 711, 74 i 53 euros més que fins ara respectivament. En el cas de les pensions no contributives l'increment aquest any serà del 3%, mentre que la pensió mitjana passa de 15.774 euros a 16.424 €.

Segons la diputada socialista, l’hospitalenca Mercè Perea, el més important d'aquesta actualització de la llei és que "els jubilats recuperin el dret al manteniment del poder adquisitiu de les seves pensions".

A L'Hospitalet hi ha prop de 60.000 pensionistes i la ciutat rebrà 66 milions d'euros per garantir l'estabilitat de les seves jubilacions. Des del PSC s’assegura, a més, que "el futur dels joves està garantit".