• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PP torna a demanar responsabilitats pel cas del Consell Esportiu

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 28. 01. 2022

El PP torna a demanar responsabilitats pel cas del Consell Esportiu

Demana la dimissió de l'alcaldessa, Núria Marín i del tinent d'alcalde d'Espai Públic, Cristian Alcázar

El Partit Popular de L’Hospitalet demana la dimissió de l’alcaldessa, Núria Marín i del tinent d’alcalde d’Espai Públic, Cristian Alcázar com a membres del govern investigats pel cas del Consell Esportiu.

Els populars asseguren que les darreres filtracions aparegudes a la premsa sobre aquest cas de presumpte corrupció fan mal a la ciutat. Aquesta setmana, El Periódico de Catalunya ha publicat que la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals de la Policia Nacional, UDEF, apuntaria a Alcázar com a un dels responsables de la suposada trama.

El PP creu que Núria Marín omet el dret a la informació dels ciutadans i és per això que l’insten a donar explicacions a la conferència que l’alcaldessa fa anualment.