• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

“El bosc de les ombres”, segona novel·la d’Ignasi Garcia Barba

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 28. 01. 2022

"El bosc de les ombres", segona novel·la d'Ignasi Garcia Barba

Guanyadora del Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil 2021

L'hospitalenc Ignasi Garcia Barba ha publicat "El bosc de les ombres", una novel·la d'aventures guanyadora del Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil 2021.

L'experiència com a guionista de teatre i televisió ha portat a Garcia Barba a desenvolupar una història que va començar amb un conte que va escriure amb només setze anys. Aquest thriller i novel·la d’aventures recorda en algun moment a la sèrie “Stranger Things”. “En el meu cap hi havia tot un batibull d’idees” i “quan vaig veure la sèrie vaig pensar que tenia tots els elements que jo també tenia a la meva novel·la i em vaig dir, t’has d’atrevir”, explica l’autor.

"El bosc de les ombres" és una obra amb un estil directe i trepidant que explica el misteri que s'amaga en un bosc on habiten criatures misterioses. Dos germans van a viure amb el seu avi en una casa aïllada a la Vall Negra, mentre els seus pares es queden a la ciutat vetllant pel seu germà, que està a l’hospital després d’haver patit un greu accident de cotxe. Durant la seva estada a la Vall Negra, coneixen a una mare i una filla que guarden un secret, que se suma al de les criatures estranyes que habiten la vall i ataquen els seus habitants.

L'entrevista sencera que el programa Taquilla Inversa ha fet a Ignasi Garcia Barba fent clic aquí.