• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Programa Treball, Talent i Tecnologia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 09. 2022

Conectar el jovent amb l'empresa: l'objectiu del programa Treball, Talent i Tecnologia

La iniciativa suma més de 30 empreses i 130 persones

Es posa en marxa el programa de Teball, Talent i Tecnologia a l'Hospitalet, una iniciativa de la Diputació de Barcelona, basat en l'impuls de la tecnologia i l'acompanyament a la transició digital de persones i empreses.

El programa Treball, Talent i Tecnologia és un dels 21 projectes emmarcats dins del pla de reactivació econòmica i social dels municipis de la província de Barcelona.
Els seus objectius són fomentar el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic i sostenible a través de la tecnologia.
El tinent d'alcaldia de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, afirma que han "treballat amb les empreses de la cadena de valor de la salut i del benestar, així com les auxiliars de la indústria".
A dia d’avui s’han atès al voltant de 130 persones, segons Alcaide, qui es mostra satisfet amb el volum d’empreses del sector de la salut que s’han sumat al projecte.
"El programa compta amb més de 30 empreses, una xifra bastant significativa, i també proporcionem assistència personalitzada a les persons", ha afegit el regidor. En definitiva, l'objectiu ha estat "posar en contacte a les persones amb les empreses i alinear el talent d'aquells que busquen feina amb les necessitats de les companyies", ha expressat.
El dia 29 es presentarà la línia d’ajudes que el programa ofereix a les empreses que realitzen la contractació, que consisteix en una bonificació del 50% dels costos laborals del treballadors.