• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Nova oferta formativa de la Cambra de L’Hospitalet

  • Nova oferta formativa de la Cambra de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 23. 09. 2022

Nova oferta formativa de la Cambra de L'Hospitalet

Amb gairebé una desena de cursos

L’oferta formativa de la Cambra de Comerç de L'H pel proper semestre 2022-2023 arriba gairebé a la desena de cursos amb una àmplia selecció de programes formatiu dirigits a fomentar el desenvolupament del conjunt de l’empresariat i del autònoms i de la comunitat emprenedora.

Els cursos disponibles que s’oferiran a partir de finals de setembre hi destaquen els tallers formatius dedicats a tractar aspectes logístics o a desenvolupar una gestió eficient de la producció. La Cambra també incorpora com a novetat Incoterms 2020, un programa que tractarà la classificació internacionals de les mercaderies i dirigit a totes les persones que es dediquen a l’exportació i l’importació.

El primer curs que s’oferirà és un de Selecció per competències. Selecció eficaç de professionals que comença el 23 de setembre. L’11 d’octubre serà el torn de Logística Inversa. El 28 del mateix mes, Gestió del temps i tècniques de productivitat. El 14 de novembre lel curs versarà sobre L’atenció telefònica al servei del client.

El 13 de desembre començarà Retribucions variables. El 21 de desembre, Incoterms 2020: La negociació. I ja al gener, el dia 11, Entrenament de vendes per a personal tècnic i el 16 de gener, Gestió eficient de la producció per complir amb els clients. La programació es pot consultar a la web de la cambra.

La darrera edició formativa de la Cambra va tancar amb uns resultats positius per la comarca. En total, L’Hospitalet va divulgar set cursos que van contribuir a adquirir coneixements a més de 50 professionals en matèria de digitalització, comerç internacional, producció i logística.