• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El programa ‘Nexe Jove' ofereix redreçar el perfil acadèmia de 130 joves

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 09. 2022

El programa ‘Nexe Jove' ofereix redreçar el perfil acadèmia de 130 joves

Obertes les inscripcions d'una nova edició de la Llançadora ‘Connecta Ocupació'

A través del programa ‘Nexe Jove’, Gornal Activa té previst arribar a 130 joves de la ciutat que vulguin redreçar el seu perfil acadèmic o bé que ja vulguin orientar-se cap al món laboral, un programa que, a banda de l’acompanyament acadèmic, també preveu pràctiques a diversos llocs de l’Ajuntament.

El programa ‘Nexe Jove’ oferirà 20 places per fer pràctiques remunerades durant 9 mesos en diversos llocs de feina de l’Ajuntament, amb l’objectiu que puguin triar un possible ofici. N’hi haurà 4 llocs d’auxiliar administrativa, 7 llocs de feina d’ordenança i altres 10 llocs de peó cívic i les inscripcions es poden fer al web Promoció Econòmica fins dimarts, dia 27 de setembre.

Tot ai això, el tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica, José Antonio Alcaide, assegura que l’objectiu primordial del projecte ‘Nexe Jove’ és que el jovent en dificultats “es pugui reenganxar als estudis".

Encara en l’àmbit de la inserció laboral, l’última edició del programa ‘Connecta Ocupació’, que ha ofert formació i orientació laboral a una trentena de persones d’edats i nivells formatius diversos s’ha tancat amb un balanç satisfactori, ja que més d’un 40% ha trobat feina i un 7% ha reprès els estudis.

Un aspecte principal han estat les habilitats digitals. Així, professionals de diversos àmbits han facilitat a aquestes persones eines per elaborar un currículum digital i, sobre tot, per moure’l a Internet les xarxes socials, i també com preparar una entrevista de feina, entre d’altres aspectes. Els bons resultats han propiciat una nova edició de ‘Connecta Ocupació’, entre l’octubre i el març. Les inscripcions son obertes al web de l’àrea de Promoció Econòmica fins el 26 de setembre.