• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Baixcicletada a l'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 09. 2022

La Baixcicletada celebra la seva 19ª edició amb més de 500 inscrits

El tret de sortida pels hospitalencs ha estat a les 9:30h al Parc de la Marquesa

Aquest any han participat nou municipis: Sant Boi, Esplugues, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i L’Hospitalet que, malgrat no pertànyer a la comarca, és una de les ciutats impulsores de la iniciativa.

La Baixcicletada celebra enguany la seva dinovena edició amb més de 500 inscrits. Aquesta ruta en la que participen nou municipis és una activitat que s’emmarca dins de la setmana europea de la mobilitat.

"És un recorregut lúdic, festiu, familiar, no pas un esdevenimement competitiu", diu l'Anna Fernández, cap de Planificació i Control de la Mobilitat. Al recorregu han participat ciutats d'una i altra banda del riu on els participants "es van incorporant als diferents trams. La primera sortida és des d'Hospitalet i des de Sant Vicenç alhora i els dos braços conflueixen a Sant Joan Despí per acabar al Parc de Torreblanca, a Sant Feliu de Llobregat", ha detallat Fernández.

L’objectiu que es persegueix és sensibilitzar a la ciutadania que la bicicleta és un mitjà de desplaçament sostenible, segur i ràpid i també de fomentar l’ús d’alternatives al vehicle privat.
"En un municipi com l'Hospitalet, on estem molt ben connectats amb metro, autobús i trambaix cal fer una empenta en el foment de la bicicleta i els patinets, això sí amb un ús responsable dels darrers", ha afirmat la regidora del Districte de Collblanc-Torrassa, Olga Gómez.

Cada municipi ha comptat amb un lloc de trobada i hora, que en el cas de l’Hospitalet ha estat a un quart de deu al Parc de la Marquesa i el recorregut fins a Torreblanca ha estat de diset kilòmetres i mig.