• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Julia Cuéllar: “Queda molt per millorar de la Llei rider”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 18. 05. 2022

Julia Cuéllar: "Queda molt per millorar de la Llei rider"

La representat de CCOO a l'empresa Glovo, a l'Entrevista

Fa uns dies que per primer cop s’han celebrat eleccions sindicals a Glovo, una de les principals empreses de repartiment a domicili. Ho han fet a la secció de "supermercats" de l'aplicació on els treballadors són assalariats i a L'Hospitalet disposa d'una botiga. Comissions Obreres ha guanyat aquestes primeres eleccions i en parlem a l’espai de l’entrevista de l’Informatiu.

Julia Cuéllar, representant de CCOO a Glovo, assegura que aquestes primeres eleccions “són una gran oportunitat i un pont directe amb els recursos humans de l’empresa per tal que coneguin les irregularitats i veure com es poden resoldre”. Cuéllar afegeix que “el comitè d’empresa no és un enemic de Glovo, només volem unir-nos per poder resoldre els problemes i tenir una més gran qualitat de vida pels riders i puguin progressar a dins de l’empresa”.

Cuéllar fa un any i mig que treballa a Glovo i al principi tenia un contracte que es renovava mes a mes. Ara explica “gràcies a les aturades del mes d’agost van canviar les condicions i tenim contractes indefinits i vacances pagades. Però encara queda molta feina a fer com ara el quilometratge, les hores extres o la inseguretat i furts”.

Des de CCOO Glovo demanen que el conveni s’adapti a les seves necessitats perquè afirmen que “el que tenen actualment és massa genèric”.

El sector caracteritzat per una elevada precarietat es va veure beneficiat per la Llei rider, aprovada fa un any pel Govern, on s’obligava a contractar laboralment als repartidors i s’acabava, així, amb els falsos autònoms. Tot i així explica Julia Cuéllar, “encara queda molta feina per fer perquè aquesta llei no s’acaba de complir del tot i s’ha quedat estancada, no s’ha fet un seguiment del seu compliment”.