• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Conclou el curs del Fem Tàndem de circ a l'escola Pep Ventura

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 19. 05. 2022

Conclou el curs del Fem Tàndem de circ a l'escola Pep Ventura

El projecte promou la integració i el desenvolupament emocional dels infants a través de les arts de carrer

Els alumnes de sisè de l'escola Pep Ventura de Collblanc han tancat l'últim curs del programa Fem Tàndem L'H de circ amb un espectacle final davant els cimpanys d'altres classes. La iniciativa és fruit de la col·laboració entre el cente educatiu i l'Associació Bipol·art, s'adreça a infants de 8 a 12 anys.

El contacte del infants amb el circ i les arts de carrer comença a tercer i s’allarga fins que acaben l’educació primària. Així, durant quatre cursos, els nens i nenes reben els coneixements dels artistes del col·lectiu dins l’assignatura d’educació física un cop per setmana.

Aquest projecte educatiu, iniciat ara fa cinc anys, també s'orienta al desenvolupament emocional dels infants basat en valors com la constància o l'autoconfiança.

Durant l'espectacle, els nens i nenes també han pogut veure actuar els artistes que, al llarg d'aquests anys, els han endinsat en el món del circ.