• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Anna Sánchez: “Les perspectives d’ocupació hotelera pels propers mesos són molt bones”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 17. 05. 2022

Anna Sánchez: "Les perspectives d'ocupació hotelera pels propers mesos són molt bones"

La directora de l'Hotel Porta Fira, a l'Entrevista de l'Informatiu

La fi de les restriccions antiCovid i la represa de l'activitat del recinte de Fira Granvia L'Hospitalet, ha reactivat el sector hoteler de la ciutat, després de dos any molt difícils pel sector. A l’espai de l’entrevista de l’Informatiu parlem amb l'Anna Sánchez, directora de l'Hotel Porta Fira.

Fa pocs dies que el recinte Fira Granvia acollia el saló ISE, la fira audiovisual més important a nivell mundial. Segons Anna Sánchez “ha esta tot un èxit amb el 100% d’ocupació que feia molt de temps que no teníem, ni tan sols pel Mobile World Congress. Estem molt contents perquè era la primera edició i ha nata molt bé”.

La represa de l'activitat firal al recinte de Fira Granvia ha suposat una glopada d'aire fresc pel sector després dels dos anys tan complicats de pandèmia. “Han estat dos anys molt durs i ara veiem com arriben de nou els clients internacionals que per nosaltres són imprescindibles. Sense la mobilitat no podriem viure. Ha tornat el tipus de client que ha teníem de negocis, de fires però també el d’oci” .

Les perspectives són molt bones i de fet assegura la directora de l’Hotel Porta Fira, "tota la plantilla ja s’ha incorporat i ja estem a nivells de 2019 i properament necessitarem, més personal. L’ocupació els propers mesos serà important, com no veiem feia temps. La gent té ganes de sortir i de fer coses”.

Actualment, hi ha diversos projectes d'hotels a la zona del districte econòmic de L'Hospitalet. És per això que davant de la pregunta de si hi ha negoci per tothom, Anna Sánchez afirma que “Fira Barcelona és un pulmó imprescindible i quan hi ha fires, hi ha feina per a tots. És bo que hi hagi competència sana, perquè ens fa ser millors de cara al servei que oferim”.