• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Associació d’Amics del Ferrocarril obre de nou les seves portes

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 29. 11. 2021

L'Associació d'Amics del Ferrocarril obre de nou les seves portes

En el marc del Dia del Modelisme

L’Associació Amics del Ferrocarril ha exposat aquest cap de setmana a peu de carrer una dresina, un tipus de locomotora utilitzada per fer reparacions al llarg de la línia ferroviària i que replica un model dels ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. L’entitat ha celebrat el Dia del Modelisme i els 40 anys.

Els Amics del Ferrocarril han obert de nou les seves portes en honor al Dia del Modelisme, per donar-se a conèixer als veïns i veïnes. Entre les maquetes més destacades hi ha hagut trens fets amb peces de Lego i la reproducció d’una dresina, un tipus de locomotora. Centenars de persones han pogut visitar la mostra, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

L’Associació també vol recordar que el món del tren no s’acaba amb el modelisme, sinó que té altres vessants com la conservació d’elements ferroviaris històrics, la lectura de llibres i revistes sobre la matèria, i la memòria històrica.

Els socis es troben a la seva seu els dimarts i dijous de cada setmana a la tarda, i puntualment els dissabtes, per tal d’engrescar a nous aficionats, i gaudir amb aquesta afició. L’Associació d’Amics del Ferrocarril es troba al carrer Amadeu Torner, 113.