• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els indicadors de la Covid a L’H tornen a pujar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 29. 11. 2021

Els indicadors de la Covid a L'H tornen a pujar

La situació a la ciutat és millor que a la resta de Catalunya

Després de la millora de les dades epidemiològiques dels darrers dies a L’Hospitalet, els indicadors de la pandèmia recuperen la dinàmica de creixement que va començar a principis de novembre. Tot i això, la situació a la ciutat segueix sent més positiva que la que hi ha al conjunt de Catalunya.

Així, els nous contagis setmanals pugen en 61 casos respecte ara fa set dies i n'hi ha 167 en total. Malgrat això, la incidència acumulada per 100.000 habitants és encara molt inferior que la del conjunt de Catalunya, que duplica el valor de L’Hospitalet.

 

 

De fet, amb 153 punts, el risc de rebrot a la ciutat també és la meitat que el Catalunya. Tot i això, puja considerablement respecte fa una setmana i torna a uns nivells considerats alts. Així mateix, la velocitat de propagació del virus també puja fins a una Rt de 1,44 punts.

 


D’altra banda, gairebé un 76% dels hospitalencs han rebut la pauta completa, un punt percentual més que en el total de Catalunya. El ritme de vacunacions amb primera i segona dosi, però, segueix avançant molt lentament, i no es nota l’efecte de l’obligatorietat del passaport Covid per entrar a locals d’hostaleria, gimnasos, centres esportius i residències de gent gran. Tot i això cal destacar l’increment de les persones que han rebut la tercera dosi, que ja representen gairebé un 9% de la població de la ciutat.

Pel que fa a l’ocupació de llits, l'Hospital de Bellvitge hi ha un total de 18 pacients ingressats per Covid, amb 7 a planta, 4 a semicrítics i 7 a la UCI.