• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Taller per créixer en família

  • Taller per créixer en  família

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 09. 2021

Taller per créixer en família

Organitzat per l'Escola de Vida

Des del Pla Integral Les Planes Blocs Florida s’ha organitzat vuit sessions d’un Taller per a famílies amb fills amb el títol “Créixer en família de forma saludable i positiva”. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

 Des del proper 27 de setembre des de l’Escola de Vida han organitzat un Taller per a famílies amb fills i filles de 12 a 16 anys per “créixer en família de forma saludable i positiva” per tal de poder compartir experiències, vivències i eines per ajudar a acompanyar als fills durant l’adolescència.

Cal fer inscripció prèvia a paef.educacio@l-h.cat o als telèfons 93 403 62 19 ó 622 82 59 53. Les places són limitades, gratuïtes i es faran un total de vuit sessions en horari de 19h a 20:30h a l’escola Joaquim Ruyra.