• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Hospitalet prova un nou model de paperera intel·ligent

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 09. 2021

L'Hospitalet prova un nou model de paperera intel•ligent que recicla el plàstic

Funciona amb energia solar i s'han instal•lat 20 unitats a la ciutat

L’Hospitalet prova aquests dies un nou model de paperera intel•ligent que recicla el plàstic. S’han instal•lat 20 unitats a zones d’alta concurrència a tots els districtes de la ciutat. Funcionen amb energia solar i permeten emmagatzemar cinc vegades més residus. Tenen una estructura de metall resistent al vandalisme i un espai per dipositar burilles. Ciutats com Madrid o Praga ja han adoptat aquest model de paperera.

Les papereres funcionen amb energia solar, tenen un sistema de compactació dels residus i permeten emmagatzemar cinc vegades més deixalles que una paperera convencional.

El tinent d'alcalde d'Espai Públic, Cristian Alcázar, ha afirmat que “el fet que utilitzin energia solar és un dels compromisos de l’Ajuntament amb l’energia neta i eficiència energètica i sostenibilitat”

Les papereres intel•ligents informen en temps real del seu estat al servei de recollida. L'obertura per dipositar-hi les deixalles es pot accionar amb una palanca de mà o amb un pedal. També disposen d'un espai per llençar les burilles. Tenen 1,26 metres d'alçada, una estructura de metall amb laterals de plàstic i són resistents al vandalisme.

Ciutats com Madrid, Praga o Viena ja han implementat aquest model de paperera per facilitar el reciclatge a la ciutadania