• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet celebra el Dia sense Cotxes

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 09. 2021

L'Hospitalet celebra el Dia sense Cotxes

Fins el 26 de setembre es fa la Baixcicletada

L’Hospitalet celebra aquest dimecres, 22 de setembre, el Dia sense Cotxes, la jornada central de la Setmana Europea de la Mobilitat, amb activitats per fomentar la mobilitat sostenible i sensibilitzar sobre l’impacte ambiental que tenen els desplaçaments en vehicle privat. Les activitats tenen lloc a la rambla de la Marina, entre el carrer de Provença i l’avinguda del Carrilet.

Durant la jornada, i sota el lema “Fica’t el cotxe a la butxaca”, s’instal•laran plafons amb informació sobre els beneficis de la mobilitat sostenible per a la salut i la ciutat. Els plafons contindran diverses informacions, com ara els beneficis de la mobilitat activa (desplaçaments en bicicleta o a peu); del transport públic (cost ambiental i social), i de la nova mobilitat (vehicles de mobilitat personal, vehicles verds compartits i bus la demanda).

De 16 a 20 hores, monitors de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) facilitaran informació a la ciutadania sobre l’exposició i l’animaran a fer-se fotografies individuals o en família davant dels cartells i en un photocall dissenyat expressament per a l’activitat, que es podran publicar a Instagram amb el hashtag #DiaSenseCotxesLH2021 i participar en el sorteig d’una bicicleta elèctrica patrocinada per l’AMB-Bicibox.

BaixCicletada fins al 26 de setembre

A més, fins al 26 de setembre s’està fent la 17a edició de la BaixCicletada del Baix Llobregat i L’Hospitalet, que aquest any consisteix a descobrir, pedalejant individualment o en família, les lletres gegants instal•lades als nou municipis participants —L’Hospitalet, Cornellà, Esplugues, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts— i que formen la paraula baixcicletada.

Cada lletra, de 2x1 metres, conté un disseny associat a un missatge de sensibilització sobre la mobilitat sostenible i un codi QR amb més informació. Per entrar en el sorteig de les quatre bicicletes cedides per l’AMB-Bicibox, els participants han de fer-se una foto davant de les lletres i publicar-la a la plataforma ibit.ly/E2h4. La localització de les diferents lletres es pot trobar al web labaixcicletada.wordpress.com. A L’Hospitalet, la lletra T està instal•lada al parc de la Cabana, al barri de Sant Josep, un espai verd on es pot arribar fàcilment en bicicleta a través de la xarxa pedalable de la ciutat.