• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Fòrum de les Cultures mostra les variades tradicions populars presents a L’H

  • El Fòrum de les Cultures mostra les variades tradicions populars presents a L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 23. 09. 2021

El Fòrum de les Cultures mostra les variades tradicions populars presents a L'H

Setena edició, entre el 25 de setembre i el 3 d'octubre

Torna a L’Hospitalet el Fòrum de les Cultures, una mostra de les tradicions populars que conviuen a la ciutat. Aquesta setena edició torna aquest diumenge, després d’un any en blanc per culpa de la pandèmia.

Els pròxims 25 de setembre i 1, 2 i 3 d’octubre presenten un variat programa que organitza una plataforma d’entitats formada per associacions culturals de diversos indrets del país, d’Espanya i del món d’on provenen molts ciutadans de L’Hospitalet.

La nova presidenta de la plataforma d’entitats, Rosa Blázquez, membre del Centro Castellano Leonés, explica que “enguany hem volgut introduir novetats, com la projecció de documentals amb la presentació d’un expert i acompanyades d’una exhibició de ball, especialment per parlar de l’Àfrica perquè no tenim cases africanes a la ciutat”.

Precisament, el Fòrum de les Cultures destaca en la presentació d’aquesta setena edició que porten en la seva essència “la reivindicació de la diversitat cultural i la solidaritat com a valors fonamentals de pau i convivència, com a vacunes contra els virus de la xenofòbia, el racisme i qualsevol classe de fanatisme”.

El Fòrum té diversos escenaris. Els actes més formals, amb projeccions de documentals i debats, es faran a l’Auditori Barradas i al Centre Cultural la Bòbila. I els més visuals tindran lloc a l’avinguda del Masnou, mentre que a l’avinguda de la Primavera hi haurà tallers de cuina.

L’accés als actes estarà limitat per motius d’aforament. No caldrà inscriure’s però es farà control d’entrada i sortida per mantenir les restriccions que imposa la pandèmia.