• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

“Autoretrats en temps de confinament”, nova exposició d’Agustín Fructuoso al TPK

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 23. 09. 2021

"Autoretrats en temps de confinament", nova exposició d'Agustín Fructuoso al TPK

Els dibuixos s'han aplegat tots en un llibre

El TPK acull fins a finals d'octubre "Autoretrats en temps de confinament". Una exposició de dibuixos d'Agustín Fructuoso de la qual n'ha sortit també l'edició d'un llibre amb finalitats benèfiques.

El que va ser fundador i director del TPK, Agustín Fructuoso, ens ensenya els dibuixos que va fer l'any passat durant el confinament. Com que no podia anar al seu taller es va proposar de fer un autoretrat diari fins que se li esgotés el paper. Després l'enviava als seus amics i coneguts. Per sorpresa seva va començar a rebre missatges i missatges de resposta amb poesies, dibuixos, composicions i vídeos. Els responia tots, de manera que al final entre enviats, rebuts i contestats havia intercanviat més de 12.000 missatges.

Els 62 dibuixos d'Agustín Fructuoso han donat lloc a una exposició i un llibre que recull una selecció dels missatges intercanviats. “Jo era l’únic testimoni del que estava passant”, recorda Fructuoso. “En el llibre hi ha poetes, artistes i músics però també hi ha moltes persones que no ho són però que han fet música i poesia”, diu l’artista. “Al final, el llibre es un espai com la Charo Castillo i jo volíem que fos el TPK, un espai de trobada de persones que veuen la cultura com una eina de progrés i, en aquest cas, de consol” ha conclòs.

Els beneficis de la venda de llibres i dibuixos estan destinats a l'associació AFANOC, l'Associació de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya. L'exposició es pot visitar al TPK fins al 24 d'octubre.