• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El CGA L'Hospitalet assoleix uns grans resultats al Campionat d'Espanya

  • El CGA L'Hospitalet assoleix uns grans resultats al Campionat d'Espanya

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 08. 12. 2021

El CGA L'Hospitalet assoleix uns grans resultats al Campionat d'Espanya

El nacional de gimnàstica rítmica s'ha disputat a Pamplona

El Club Gimnàstica Artística L’H ha aconseguit diverses medalles al Campionat d’Espanya individual, per equips i per autonomies, que s'ha disputat a Pamplona durant el llarg pont de desembre.

En categoria Via olímpica 2 (VO2), Nira Canal ha aconseguit el segon lloc. A VO4, Noa Muniesa ha quedat tercera, a més d'aconseguir la plata a la prova de barra. A VO5, Susana Martínez ha acabat primera, tant individual com amb la selecció autonòmica B, a més de guanyar l'or individual a les asimètriques, i Martina Rovira, tercera a la general, que inclou un or a l'exercici de terra. I a VO7, Marina Escudero també ha estat tercera a la general. Alba Asencio, que només ha participat a la prova de les barres asimètriques, ha estat onzena en aquest aparell (VO10).

Per equips, el CGA L’H ha assolit el primer lloc a VO4, amb Noa Muniesa (tercera), Lucía Villaverde (cinquena), Analís Pérez (tretzena) i Laia Hernández (vintena) [foto superior].

A les categories de base, les darreres en disputar-se, el més destacat és l'or en salt de Noelia Luna Doering a Base5 (B5), encara que a la general ha quedat vint-i-cinquena. El CGA L’Hospitalet ha acudit a aquests campionats d’Espanya de gimnàstica rítmica, que s'han disputat entre el 3 i el 8 de desembre a Pamplona, amb gairebé una trentena de joves esportistes.

 

FOTO: CGA L'Hospitalet (equip VO4)