• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Manuel Piñar: “Calen més equipaments i recursos humans per a la sanitat pública de L’H”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 20. 01. 2022

Manuel Piñar: "Calen més equipaments i recursos humans per a la sanitat pública de L'H"

El president de la Federació d'Associacions de Veïns de L'H, a l'Entrevista de l'Informatiu

El president dels veïns de L’Hospitalet, Manuel Piñar ha lamentat la situació actual de l’assistència primària a la ciutat i espera que les promeses de nous CAP’S i de l’hospital de Can Rigal es facin realitat alguna vegada. També ha dit que cal una bossa d’habitatge públic per atendre a persones sense recursos i crear lloguer social.

Manuel Piñar ha afirmat que és més que urgent l’ampliació del CAP de la Florida, el nou CAP de Sant Josep i el CUAP. Malgrat tot creu que “si no reforcem l’assistència primària ho tenim difícil. No solament calen aquests equipaments sinó que calen recursos humans. Ara mateix és molt difícil que t’atenguin a la sanitat pública i l’atenció ha de ser presencial i no telemàtica”.

Pel que fa al nou hospital de Can Rigal, Piñar creu que “és factible. Continua la promesa en peu i no tenim, lamentablement, data ni compromís. Sóc molt escèptic i no m’ho creuré fins que vegi que s’està posant en marxa”.

El president de la Federació d’Associacions de Veïns de L’Hospitalet ha parlat de la reunió que ha mantingut amb l’alcaldessa, Núria Marín. “Hem parlat d’equipaments sanitaris, del soterrament de les vies i d’un problema important com són els desnonaments. Cal una bossa de vivenda pública i encara que la competència és de la Generalitat a la ciutat es podria fer més del que es fa”.

La inseguretat és un tema que preocupa molt a la ciutadania. Manuel Piñar parla de “percepció però és un problema que existeix. Hem de reunir-nos amb el nou Cap dels Mossos perquè la feina que han fet fins ara no ha estat massa reeixida”.

I respecte de les discrepàncies que manté amb algunes associacions veïnals, Piñar ha tret ferro perquè “discrepàncies sempre han existit i el que volem plegats és millorar la ciutat”.