• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Teatre Joventut aixeca el teló amb “Brams 30 anys”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 21. 01. 2022

El Teatre Joventut aixeca el teló amb "Brams 30 anys"

El concert inaugura aquest dissabte el BarnaSants

El concert “Brams 30 anys” és l’espectacle que dóna el tret de sortida a la nova programació del Teatre Joventut. El concert tindrà lloc aquest dissabte 22 de gener i, alhora, servirà per inaugurar una nova edició del festival BarnaSants.

La banda berguedana Brams són els encarregats d’aixecar el teló del Joventut amb un espectacle que fa un recorregut per les seves tres dècades de música. I ho faran acompanyats de convidats molt especials. El líder de Brams, Francesc Ribera “Titot”, ha explicat que la seva experiència és “una baula més en la cadena de transmissió oral i de la cultura popular” i que quan ells no hi siguin hi haurà més gent que seguirà fent música per explicar coses i queixar-se. D’aquí el nom del concert: “Brams 30 anys. Baula rere baula”.

El programa Taquilla Inversa ha entrevistat al líder de Brams per descobrir els detalls del concert inaugural del BarnaSants. Fes clic aquí.

Després del concert de Brams, el Joventut ha programat quatre vetllades musicals imprescindibles en el marc del BarnaSants. Marina Rossell presenta el seu nou disc “300 crits”; Javier Gurruchaga i l'Orquestra Mondragón que presenten l’espectacle “Històries extraordinàries”; Ismael Serrano amb “Seremos”; i, l'homenatge a l'obra i la figura d'un dels grans mestres de la música contemporània, Mikis Theodorakis.

Altres actuacions en el marc de BarnaSants són els concerts de Zambayoni & Rafa Pons, Sès, Manuel Gerena, Nacho Vegas i Maria Peláe.

Pel que fa a la programació teatral, el Teatre Joventut acull muntatges com “El llarg dinar de Nadal”; “#Puertas abiertas”, protagonitzat per Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali , i “Feísima enfermedad y muy triste muerte de la Reina Isabel I” de la compañía amb seu a L’Hospitalet La Calòrica. I en dansa, el Teatre Joventut acull també dos espectacles de la Quinzena Metropolitana de Dansa, l'espectacle “Akompasado” de la companyia Iván Góngora i “Vibrance + Median” d'Hiroaki Umeda/S20.

L’Auditori Barradas aixeca el teló

L’Auditori Barradas, de la seva banda, engega la programació amb l’espectacle musical infantil “Superherois” de la companyia Pop per Xics. A més, segueix amb la seva aposta per la música en viu i petit format amb la presència de noms consolidats i propostes d’artistes emergents. Destaquem els concerts d’Arturo Gaya, Raúl Alcover, Joan Reig, Alfonso Mora i Xarim Aresté.