• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El bo de lloguer, un ajut de 250 euros mensuals per als joves d'entre 18 i 35 anys

  • El PSC de L'H creu que el bo jove facilitarà l'emancipació dels joves

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 21. 01. 2022

El PSC de L'H creu que el bo jove facilitarà l'emancipació dels joves

Es farà efectiu en dos mesos amb caràcter retroactiu

El Consell de Ministres va aprovar el passat dimarts el bo jove de 250 euros mensuals per accedir al lloguer de pisos o habitacions. Un ajut del qual se'n podran beneficiar els joves d'entre 18 i 35 anys durant dos anys per assumir la despesa del lloguer. 

El PSC de L'Hospitalet creu que aquesta iniciativa és una mesura que facilitarà l'emancipació dels joves d'una manera immediata mentre que la resta d'accions del Pla Estatal de l'Habitatge no entrin en vigor. Com l'augment d'oferta pública d'habitatge o la regulació del preu del lloguer.

El primer secretari del PSC L'Hospitalet, Cristian Alcázar, ha declarat que: "estem compromesos en facilitar l'accés a l'habitatge, però creiem que el més important és millorar les condicions de feina dels joves. Mentre això no es materialitza amb la reforma laboral, el bo de lloguer pot ser una empenta per a l'emancipació juvenil".

Aquest subsidi encara trigarà dos mesos a fer-se efectiu i ho farà amb caràcter retroactiu des de l'1 de gener. Hi podran accedir els joves amb contracte laboral vigent que no superi els 24.318€ d'ingressos anuals i que no estiguin rebent altres ajudes al pagament del lloguer del lloc de residència habitual. En un inici, el preu del lloguer no hauria de superar els 600 euros, no obstant això, les comunitats autònomes podran ampliar-ho fins als 900 euros. Quant al lloguer de les habitacions el preu límit seria de 300 euros ampliables fins als 450 euros.

Des del sindicat CCOO, s'entén el bo jove com una mesura pal·liativa i no una solució real a un problema estructural. Així ho manifestava la coordinadora de CCOO a L'Hospitalet, Liliana Reyes, a les xarxes socials.