• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Disponible el Calendari 2022 "Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc"

  • El Calendari 2022

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 21. 01. 2022

El Calendari 2022 "Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc", ja disponible

Realitzat pel Bloc de Veïnes de La Torrassa i el Punt Omnia JIS Arrels de L'H

El calendari de Barri de la Torrassa i Collblanc està elaborat a partir d'una selecció de fotografies provinents dels arxius familiars de les veïnes del barri.

Les imatges han estat publicades al Bloc Memòria de Barri sota una llicència lliure per facilitar l'accés obert a tothom, és a dir, una exposició fotogràfica en línia i permanent. El calendari compta també amb escrits de les vivències de les persones que han participat triant les fotografies de cada mes.

Podem trobar fotografies des de principis del segle XX fins al 1981 de diferents festivitats, com Setmana Santa, les Festes Majors, la Cavalcada de Reis de 1975, o fins i tot, Carnestoltes.

Aquest projecte s'ha pogut dur a terme gràcies a un grup de dones emprenedores que van engegar fa 12 anys el grup motor Memòria de Barri. El seu objectiu és rescatar la memòria quotidiana dels seus barris.

El calendari ja està disponible, tant en suport físic com digital. S'ha imprès una petita edició de 75 exemplars en paper que es poden aconseguir al Punt Òmnia JIS-Arrels, preferiblement en horari de l'espai Memòria de Barri tots els dilluns al matí. O en format digital a través d'aquest enllaç.