• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Nova edició del Festival del Llibre d’Artista de L’H al Centre Cultural La Bòbila

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 17. 05. 2022

Nova edició del Festival del Llibre d'Artista de L'H al Centre Cultural La Bòbila

Amb motiu de la diada de Sant Jordi i les Festes de Primavera

El Centre Cultural La Bòbila, amb motiu de la diada de Sant Jordi i les Festes de Primavera, organitza el quart Festival del Llibre d’Artista de L’Hospitalet. Aquesta darrera edició, en la qual han participat un total de 8 artistes, es podrà visitar fins al 27 de maig.

Un cub desplaçat dins d’un altre és la forma que adopta un dels llibres d’artista seleccionats a la quarta edició del Festival del llibre d’Artista de L’Hospitalet. És obra de l’Elisenda Nicolau, una ceramista jubilada que en acabar la seva carrera professional es va interessar per l’enquadernació i el gravat que la van portar a desenvolupar un llibre d’artista inspirat en la connexió entre el cos i l’ànima.

“Es una estructura que explica que el cos i l’ànima estan lligats per uns fils que condueixen als records, que perduren i estan guardats en uns petits ambres dins de l’ànima” explica l’Elisenda. La seva creació, feta de cartró folrat amb paper japó, conté textos escrits amb màquina d’escriure. El cub més petit està fet de fils de cotó.

El paper i el cartró són els materials més utilitzats per crear llibres d’artista, excepte en el que presenta la Valle Aguilar, en el qual la protagonista és la matèria orgànica. “Són llibres contenidors de natura”, detalla. I és que es dedica a recol·lectar fulles que troba als parcs de L’Hospitalet. “A partir d’aquí el que faig és tractar la matèria orgànica, desinfectar-la i premsar-la. La poso dins de llibres vells que buido, encolo i enquaderno”.

L’Elisenda i la Valle només són dues dels vuit artistes que han participat en el festival d’enguany. Els seus i una desena més de llibres d’artista, es poden veure a l’exposició que hi ha al Centre Cultural la Bòbila fins al 27 de maig.