• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Covoquen unes beques per fomentar el talent femení al showbusiness

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 17. 05. 2022

Convoquen unes beques per fomentar el talent femení al showbusiness

És una iniciativa formativa de la productora The Bass Valley

Afavorir i potenciar la presència de dones i el talent femení al món de l’espectacle, i no només als escenaris, sinó també en la part tècnica; aquesta és la finalitat d’unes beques formatives, amb visió de gènere, que ha convocat la productora The Bass Valley.

El programa formatiu inclou aspectes ben diversos que marquen una carrera artística, com el talent musical i vocal, el domini escènic i també tot allò relacionat amb la promoció de la carrera artística.

Per a una artista sense experiència que comenci de zero, es calculen 200 hores, un procés formatiu mixt, amb una part on-line i també amb sessions presencials, i que ja inclou producció creativa des de bon inici, així com l’acompanyament fins a concretar un disc o un single.

The Bass Valley adreça les beques a dones perquè considera que encara suporten escull de gènere. Segons el seu director tècnic, Samuel Escudero Robla, "no és que a la indústria de l'espectacle no hi hagi dones, que sí que n'hi ha. El problema és que el nombre de dones és molt petit, en comparació amb els homes".

I ha afegit que "cal anar a la recerca del talent femení perquè si les dones veuen que la indústria és plena d'homes serà complicat que les dones pensin que allò és el seu lloc".

En la lluita contra els estereotips associats a les dones, les beques tenen en compte només el talent artístic, sense biaix d’edat, i també volen canalitzar les vocacions tècniques i directives de les dones.

Samuel Escudero Robla creu que "cal generar rols i icones que puguin obrir camí a futures dones, però en qualsevol cas allò més important és el talent, així que, per exemple, l'edat no és cap problema per a nosaltres, sempe que hi hagi un talent que explotar i acompanyar".

Les beques de promoció de les dones a la indústria musical de la productora The Bass Valley també compten amb el suport de l’associació feminista MIM i del festival de creativitat digital MUTEK.