• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Un RC L'Hospitalet molt superior es classifica per a la Primera Catalana

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 24. 10. 2021

Un RC L'Hospitalet molt superior es classifica per a la Primera Catalana femenina

Victòria per 104-0 davant el GBR Rugby

Contundent victòria del RC L'Hospitalet femení, que d'aquesta forma es classifica per la següent fase, la Primera Catalana. El conjunt de Jordi Sánchez i Óscar González ha superat per 104-0 al GBR.

Un marcador que, amb 54-0, s'ha decidit deixar de mostrar en l'electrònic per tal d'afavorir el joc i la millora dels dos equips. En qualsevol cas, el que ha quedat clar és que, actualment, el primer equip femení del RC L'Hospitalet té un nivell superior al rival d'avui.

El RC L'Hospitalet es presentava amb moltes opcions per classificar-se per a la Primera Catalana, després del triomf per 5-41 a Badalona. Amb la victòria d'avui, l'equip riberenc assegura la primera posició.

Destacar, quant a puntuació, a Raquel Ojeda, amb 24 punts entre assajos i transformacions.