• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Operatiu policial als Blocs Florida

  • Operatiu policial als Blocs Florida, amb 58 identificacions i 1 detingut

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 10. 2021

Operatiu policial als Blocs Florida, amb 58 identificacions i 1 detingut

Actuació de Guàrdia Urbana i Mossos entre les 23h del passat divendres i les 01h del dissabte

Un operatiu conjunt aquest cap de setmana de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i Policia Nacional als Blocs Florida s’ha saldat amb 58 identificacions i 1 detingut per un delicte contra la salut pública. Segons fonts municipals aquest tipus d'operatius es continuaran produint. 

El dispositiu policial conjunt es va posar en marxa a les 23h del divendres passat i va durar dues hores.

Segons detalla l'Ajuntament, el balanç de les actuacions va ser: 58 identificacions, 1 detingut per un delictes contra la salut pública, 2 actes de comís de drogues, 1 citació judicial, 1 esbrinament de domicilis, 2 denuncies per infringir les ordenances municipals i 9 incoacions d’expedients per infracció a la llei d’estrangeria.

Recordem que durant l'estiu (del 23 de juny al 30 de setembre) els tres cossos policials que operen a la ciutat van mantenir un pla especial de seguretat sobre quatre focus concrets de la ciutat: Blocs Florida, Severo Ochoa i places de la Llibertat i Espanyola amb l'objectiu d'afavorir la prevenció de delictes i el control de les normes de convivència i civisme en els espais públics. Només en Blocs Florida aquest dispositiu estival es va saldar amb 300 controls, 150 persones identificades, 117 denúncies de trànsit, 90 per incivisme, 23 per vulneració la llei de seguretat ciutadana i 6 detencions, segons va informar el tinent d'alcadia de Seguretat, Pepe Castro, davant el Ple de setembre. "La situació no és fàcil -va reconèixer Castro-, però els veïns han de saber que no se'ls abandona i les policies treballen en la bona direcció".