• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les dades de la pandèmia segueixen la tendència a l’alça a L’H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 10. 2021

Les dades de la pandèmia segueixen la tendència a l'alça a L'H

L'Hospital de Bellvitge segueix sense notar els efectes de l'increment de casos

La Covid a L’H segueix sota control tot i que aquesta darrera setmana ha experimentat un lleuger ascens i ha passat de 40 casos nous a 72. L’índex de rebrot es situa en 69 i la Rt en 1,69. Uns valors que, en general, se situen per sobre de la mitjana catalana. Un augment de contagis, però, que per ara no té un impacte significatiu a l'Hospital de Bellvitge

Segons les últimes dades publicades per Departament de Salut, corresponents al període entre el 15 i el 21 d'octubre, el número de nous contagis setmanals a la ciutat arriba als 72, per sobre dels 40 casos de fa set dies.

 

També s’incrementa la velocitat de propagació del virus, que ha passat d'una Rt d’1,35 punts a 1,69. El risc de rebrot també s’incrementa força i passa dels 32 als 69 punts en una setmana.

L'augment de contagi, però, continua sense tenir impacte a l’Hospital de Bellvitge. Tot i que amb 6 pacients a l’UCI hi ha una persona més ingressada per Covid que ara fa una setmana, les xifres segueixen baixant poc a poc a semicrítics i a planta, amb 4 pacients en cada unitat, un menys que fa set dies.

D’altra banda, el ritme de vacunacions s’alenteix una setmana més, amb xifres que ja pràcticament no es mouen. Amb gairebé el 75% dels hospitalencs vacunats amb la pauta completa, ara el major increment es dona en les vacunacions amb la tercera dosi, que augmenten gairebé un 25% en una setmana i arriben a més 2.825 persones.