• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La PAH Ciutat de L’Hospitalet creu que la moratòria de prohibició de desnonaments no és suficient

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 10. 2021

La PAH Ciutat de L'Hospitalet creu que la moratòria de prohibició de desnonaments no és suficient

TV de L'Hospitalet parla amb la Magalí, una de les afectades

El Govern de l’Estat ha aprovat aquesta setmana una nova pròrroga de la prohibició de desnonaments de famílies vulnerables. Des de la PAH Ciutat de L’Hospitalet critiquen que en molts casos davant d’aquesta mesura és la interpretació del jutge la que preval. És el cas de la Magalí, veïna del barri de Sant Josep i afectada per diversos avisos de desnonaments.

La Magalí Blas, té un fill amb un 51% de discapacitat, són família monoparental i rep una paga de 300 euros per estar a l’atur, ja que no pot treballar perquè es dedica totalment al seu petit. Fa 3 anys que es troba en una situació complicada perquè va deixar de pagar la hipoteca i el seu pis va acabar a un fons voltor i rep avisos de desnonaments des de llavors.

Des de la PAH Ciutat L’Hospitalet denuncien que aquest cas hauria d’entrar dins del decret de prohibició de desnonaments de famílies vulnerables, que aquesta setmana el Govern de l’Estat ha prorrogat. Antonio Torres, portaveu de la PAH Ciutat de L'Hospitalet, ha assenyalat que “aquesta moratòria ens sembla bé, però el problema és que segons el jutge interpreta el decret d’una manera o un altre, això és el que no entenem. Fet que provoca que algunes famílies es quedin al carrer i sense cap tipus d’ajuda. És el cas de la Magalí que porta sis avisos de desnonament, amb la situació tant complicada que viu amb el seu fill depenent”.

La Magalí denuncia que no ha rebut cap tipus d’ajuda per part de serveis socials que coneixen el seu cas, ni de cap administració i es troba en una situació de por constant perquè no sap si el seu fill depenent i ella podran continuar vivint a casa seva, ja que l’avís de desnonament continua actiu.

Recordem que el Consell de Ministres aprovarà en la seva reunió de la pròxima setmana una nova pròrroga tant de la prohibició dels desnonaments de famílies vulnerables que viuen de lloguer, com de la possibilitat que aquest tipus de llars obtinguin un ajornament o condonació en el pagament i una extensió del venciment de l’arrendament, mesures de “l’escut social” que finalitzaven el proper 31 d’Octubre.