• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Associació de Veïns de Collblanc-Torrassa homenatja els seus fundadors i voluntaris

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 25. 10. 2021

L'Associació de Veïns i Veïnes de Collblanc-Torrassa homenatja els seus fundadors i voluntaris

En l'acte central del 50è aniversari de l'entitat

Torre Barrina ha acollit l'acte central del 50è aniversari de l'Associació de Veïns i Veïnes de Collblanc - la Torrassa. Una celebració que ha homenatjat els membres de la primera junta de l'entitat i alguns dels voluntaris que hi han col·laborat al llarg d'aquestes dècades.

L'acte ha servit per agrair al col•lectiu de ciutadans i ciutadanes que ara fa 50 anys es va unir per aturar el projecte urbanístic del Pla Parcial. "Afectava a 951 pisos i 259 locals comercials del districte", explica Felipe Gómez, el primer secretari que va tenir l'entitat.

A través d'un vídeo amb testimonis, fotografies i cartells s’han recordat 50 anys de reivindicacions, entre les quals destaquen fites com el parc de la Marquesa, la lluita contra l’aluminosi o els projectes socials que l'associació ofereix al barri. Mig segle de mobilitzacions que des de l’entitat asseguren que no s’han d’abandonar.

En aquest sentit, la presidenta de l'associació, Loli Colás, afirma que "mai no hem de deixar la lluita perquè sempre s'ha de lluitar per millorar els barris. A banda del lloguer social, necessitem espais verds. La segona fase del parc de la Torrassa encara està per acabar, i tenim la fàbrica SAS que esperem que en algun moment permeti esponjar el districte". 

De la seva banda l’Ajuntament també s’ha volgut unir al reconeixement als 50 anys de tasca de l’Associació de Veïns i Veïnes de Collblanc-Torrassa. Així, l'alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín, explica que "tot això no hagués estat possible sense la seva contribució. Felicitem a l'associació i els diem que continuarem treballant junts en el futur, perquè la millor manera de treballar és plegats i en la mateixa direcció".

Els actes de commemoració del 50è aniversari de l'associació seguiran amb una gimcana cultural a mitjans de novembre i una exposició de dibuixos fets per infants de les escoles del districte.