• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet tanca 33 locals per no complir les normes sanitàries

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 10. 2021

Es tanquen 33 locals per no complir les normes sanitàries

S'han decomissat 1.782 kg d'aliments en mal estat

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet i el Servei de Salut municipal han realitzat aquest any un total de 599 inspeccions amb 62 accions per infraccions i el tancament de 33 locals per irregularitats higienicosanitàries i administratives.

Les intervencions de control s’han fet a bars, restaurants, carnisseries, botigues de queviures, forns de pa i pastisseries amb l’objectiu de garantir el compliment de les mesures higièniques i sanitàries que han de mantenir els establiments d’aquest sector i que els seus serveis no suposin cap risc per a la salut de les persones. S’han decomissat 1.782 kg d’aliments en mal estat.

En el que portem d’any, s’han fet un total de 599 inspeccions a establiments públics —262 amb la participació de la Guàrdia Urbana— i s’han aplicat 62 mesures cautelars per diverses infraccions relacionades amb l’activitat, l’estat i els productes posats a la venda o emmagatzemats en aquests locals. De les 61 actes aixecades per la Guàrdia Urbana, 25 corresponen a botigues d’alimentació.

"Sobretot ha estat en petits supermercats, carnisseries, forns de pa, pastisseries i al sector de la restauració bars i restaurants" especifica la portaveu de la Guàrdia Urbana, Eva María Bueno. Ha explicat que es mira l'estat dels aliments que es donaven o emmagatzemaven, l'estat i neteja de les màquines o les llicències d'apertura. "Fins i tot la temperatura de les neveres" detalla la portaveu de la policia local.

A conseqüència de les inspeccions realitzades i les irregularitats higienicosanitàries i administratives detectades, s’han tancat 33 establiments, s’han precintat 6 equips d’elaboració o conservació de productes.

Els locals només podran tornar a obrir si reparen les deficiències de conservació detectades i seran objecte d’un seguiment per part del Servei de Salut municipal.

Salut Pública ha obert 7 expedients sancionadors, en 23 actuacions s’han decomissat 1.782 kg d’aliments en mal estat per a la seva destrucció per no trobar-se en un estat adequat pel seu consum o per no trobar-se en conservació adequada per a posterior elaboració o consum.