• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Inspira STEAM activa la convocatòria per a mentores i mentors

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 10. 2021

Inspira STEAM activa la convocatòria per a mentores i, per primer cop, mentors

El 25 i el 26 d'octubre es realitzaran dues sessions informatives

Comença un nou curs del programa Inspira STEAM que enguany busca la incorporació de noves mentores i, per primer cop, també mentors. Aquesta iniciativa municipal, que lidera Torre Barrina i la Universitat de Deusto, pretén apropar les vocacions científiques i tecnològiques a alumnes de primària i secundària.

En aquesta tercera edició els mentors i les mentores, professionals de l’àmbit científic i tecnològic, oferiran tallers als estudiants per abordar temes com els estereotips que ens envolten, en què consisteixen els oficis cientificotècnics i també apropar el paper de les dones a la ciència.

Sara Ruiz, cap d’Unitat de Projectes d’Innovació, explica que “l’objectiu no és que surtin científiques ni que surtin enginyeres ni enginyers, la intenció és que els nens i les nenes puguin escollir que és el que volen ser de grans”. També ha afegit que és important que es puguin plantejar tot el ventall de possibilitats i quines són les maneres i les vies per poder dedicar-se a allò que vulguin.

El 25 d’octubre a les 10 h i el 26 d’octubre a les 18 h Inspira STEAM realitzarà dues sessions informatives en línia adreçades a aquells professionals que vulguin fer de mentors i mentores. Es busquen professionals de perfils molt diversos, com podrien ser enginyers o tècnics mediambientals per respondre al gran volum de peticions i demandes que han fet els centres educatius.

Fins al moment s’han apuntat sis escoles i instituts de la ciutat i el període d’inscripció encara roman obert. Els interessats poden informar-se a la pàgina web de Torre Barrina.