• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PP demana una reunió extraordinària de la junta local de seguretat ampliada

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 10. 2021

El PP demana una reunió extraordinària de la junta local de seguretat ampliada

A causa dels fets ocorreguts dilluns passat a la nau industrial de l'Avinguda Vilafranca

El Partit Popular ha organitzat aquest matí una roda de premsa en la qual s’han tractat els fets ocorreguts recentment a una nau industrial de l’Avinguda Vilafranca. Es tracta d’un recinte industrial abandonat i ocupat per una trentena de persones que es va incendiar aquesta setmana per segona vegada en menys d’un any.

El Partit Popular ha demanat una reunió extraordinària de la junta de seguretat ampliada per tractar el tema de l’ocupació. Sonia Esplugas, portaveu del grup municipal PP, reclama al govern municipal la celebració d’aquesta reunió “per informar i per donar solucions als veïns que estan farts de patir l’abandonament de l’equip de govern en aquesta situació d’ocupacions il•legals que provoquen baralles i altercats”.

A la roda de premsa també ha assistit Manuel Reyes, president del PP de Barcelona, a la qual ha demanat més efectius dels mossos d’esquadra per posar solució a aquesta problemàtica. “Veiem com la Generalitat de Catalunya no posa els efectius de mossos d’esquadra necessaris per garantir la seguretat que mereix l’àrea metropolitana de Barcelona i en especial L’Hospitalet de Llobregat”. Ha afegit que han portat la proposta de major dotació d’efectius al Parlament de Catalunya allà on hi hagi més problemàtica d’ocupació.

La situació de la nau industrial abandonada a l’Avinguda Vilafranca del barri de Sant Josep preocupa a part del veïnat que se sent insegur i assegura que les persones que ocupen la nau generen soroll i brutícia.