• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Festival TrèvoLH omple de màgia L'Hospitalet fins aquest dissabte

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 22. 10. 2021

El Festival TrèvoLH omple de màgia L'Hospitalet fins aquest dissabte

Les entrades pels espectacles i les activitats formatives ja s'han exhaurit

El Trèvol LH, el festival de màgia de prop de L'Hospitalet, tanca la cinquena edició aquest dissabte amb les entrades exhaurides. L'última jornada serà el torn de l'espectacle "Magia perversa... ¡zas!", de Jaime Figueroa i Pipo Villanueva al Centre Cultural Sanfeliu.

La programació del Festival Trèvol LH és diversa i per a tot tipus de públic, ja que combina els espectacles de mags consolidats amb activitats formatives que tindran lloc aquest dissabte. En concret, es tracta d'un taller de màgia en família i una conferència a càrrec del mag Miguel Gómez, un dels més prestigosos d'Espanya pels seus trucs amb cartes i mondes.

"Sempre hem volgut representar la màgia professional, la màgia de la gent que aprèn i també apropar la màgia a tota la família", explica Jordi Saín, coorganitzador del TrèvoLH

I és que, aquest dijous, els encarregats d’obrir el festival han estat els alumnes de lescola de màgia de L’Hospitalet. Una oportunitat per poder demostrar davant del públic les habilitats apreses.

Durant tres dies el Centre Cultural Sanfeliu s’omple de màgia de prop, una modalitat més intimista i que permet la interacció amb el públic. La recaptació de les entrades es destinarà a diferents projectes de cooperació al Níger per combatre la noma, una malaltia infecciosa que destrueix els teixits de la cara i que afecta principalment als infants desnodrits.