• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Cristina Bécares: “La nova llei de protecció dels animals vol el seu benestar”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 10. 2021

Cristina Bécares: "La nova llei de protecció dels animals vol el seu benestar"

L'advocada especialista en dret animal ha parlat a l'Espai de l'Entrevista

L’Avantprojecte de llei de protecció dels animals a Espanya té per objectiu aconseguir el benestar dels animals i evitar el seu maltractament i abandó. L’advocada especialista en dret animal, Cristina Bécares, ha estat la convidada de l’Entrevista de TV de L’Hospitalet.

Cristina Bécares ha parlat del curs que caldrà per tenir mascotes a casa. “Serà obligatori per als propietaris i persones que en siguin responsables. Encara no sabem com serà aquest curs ni quantes hora durarà ni si es farà presencial o online. Es regularà en base a un reglament que desenvolupa aquest llei”.

Bécares ha dit que “l’anomenat DNI de vida dels animals vol recollir la seva vida des del naixement a la mort. Quan s’adopta un animal de companyia haurà de constar d’on l’ha tret. El xip és només de cada comunitat autònoma i així la informació serà recollida a nivell estatal”.

Amb la nova llei no es podran tenir a casa més de cinc animals perquè es vol fomentar el seu benestar. Tampoc se’l podrà deixar sol a casa més de tres dies o vint-i-quatre hores si es tracta d’un gos. Si no es compleix la normativa hi haurà una sanció al propietari. Bécares ha recordat que “els toros queden fora d’aquesta regulació per ser un esdeveniment cultural”.