• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Una administració de la Rambla Marina reparteix el primer premi de la Loteria Nacional

  • Una administració de la Rambla Marina reparteix el primer premi de la Loteria Nacional

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 30. 09. 2022

Una administració de la Rambla Marina reparteix el primer premi de la Loteria Nacional

Al número 49755

El Primer Premi de la Loteria Nacional del 29 de setembre dotat amb 600.000 € ha estat pel número 49755 venut a l’administració 28 de la Rambla Marina.

Aquesta administració situada concretament a la Rambla Marina 366-C ja ha repartit diversos premis en el darrers anys com el primer Premi de La Quiniela de 14 encerts al 2021, el cinquè Premi del sorteig extraordinari de Nadal del 2020, o el segon premi del euromillones de 2019, entre d’altres.