• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Prop de 250 hospitalencs participen a la primera CardioWalk

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 30. 09. 2022

Prop de 250 persones participen a la primera CardioWalk

Activitat emmarcada dins la Setmana del Cor

Èxit de participació de la primera CardioWalk de L'Hospitalet, que ha aplegat unes 250 persones. Una caminada saludable pels barris del nord de la ciutat i que s'emmarca en la Setmana del Cor.  

L’Hospital General de L’Hospitalet ha estat el punt de sortida i d’arribada de la primera CardioWalk que es fa a la ciutat.

En aquesta caminada saludable, que organitza el servei de cardiologia del Consorci Sanitari Integral, els participants han passejat pels carrers de Pubilla Cases, La Florida-Les Planes i Collblanc-Torrassa, en un itinerari d’uns 5 km.

Un recorregut de dificultat baixa i apta per a tots els públics que ha aplegat unes 250 persones amb un mateix propòsit: passar-s’ho bé i, alhora, tenir cura de la salut cardiovascular.

La iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració dels CAP dels barris del nord de la ciutat, s’emmarca en les activitats de la setmana del cor. Un seguit d’accions que volen fomentar un estil de vida saludable per prevenir les malalties cardiovasculars.

Per això, a banda de fer exercici físic almenys mitja hora al dia, també es recomana, entre d’altres, una dieta equilibrada, baixa en greixos i aliments ultraprocessats, així com dormir entre 7 i 9 hores diàries.