• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Com afecta la pujada de l' Euríbor a les hipoteques i com es pot negociar amb el banc?

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 30. 09. 2022

Com afecta la pujada de l' Euríbor a les hipoteques i com es pot negociar amb el banc?

En parlem amb Eduard Roldos, assessor hipotecari de H2bHipotecas a l'Entrevista

La pujada de l’ Euríbor està afectant a cada cop més famílies quan han den revisar amb el banc la quita de la seva hipoteca. L'índex de referència de les hipoteques supera de manera provisional el 2% i volem saber què recomanen els experts i com es pot renegociar amb les entitats bancàries.

Fa setmanes que el valor de l' Euríbor va superar el valor del 2%, i alguns experts parlen que es podria arribar fins i tot al 3% a finals d'any. A l’espai de l’Entrevista, l’assessor hipotecari de H2bHipotecas, Eduard Roldos, calcula que “en una hipoteca mitjana d’uns 150.000€, la pujada tal i com es troben actualment els tipus d’interès es podrà arribar a uns 200€ al mes”.

En aquest escenari, i si la família no pot assumir aquestes noves quotes, Eduard Roldos aconsella parlar amb la nostra entitat que ens ha d’oferir solucions, com ara poder fer una carència de la quota durant 5 anys i pagar només interessos; o bé allargar el termini de la hipoteca o fins i tot pactar durant una mesos l’aplaçament de les quotes”.

També es possible negociar el pas d'una hipoteca variable a una de fixa, “sempre que sigui menor que el variable que ja teníem. Hem de pensar que aquest canvi d’hipoteca té uns costos i penalitzacions i hem de veure que en surti rentable “.

Segons Eduard Roldos, gerent de l'assessoria hipotecària H2bHipotecas, “tot sembla indicar que l’Euríbor s’enfilarà fins al 3% durant l’any 2023 , més enllà és difícil de preveure quina serà la situació”.