• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

“El meu racó favorit de L’Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 28. 09. 2022

"El meu racó favorit de L'Hospitalet" anuncia les fotografies guanyadores

Amb la plaça Europa i la de l'Ajuntament com a protagonistes

El concurs “El meu racó favorit de L'Hospitalet” ja té les seves obres guanyadores: el primer premi, dotat amb 200 euros, l’ha aconseguit Paula Villuendas Navarro, i el segon dotat amb 100 euros ha estat per a Cristina Rodríguez Pérez. S’han presentat més de 140 fotografies amb el hashtag #mirinconfavoritoLH.

El primer premi ha estat per aquesta fotografia de Paula Villuendas Navarro:I el segon premi l’ha aconseguit aquesta fotografia de Cristina Rodríguez Pérez:

L’objectiu de la convocatòria ha estat estimular la capacitat creativa de la ciutadania i potenciar la promoció turística de la localitat mitjançant la participació ciutadana. Amb aquesta intenció es va triar la xarxa social Instagram, tant per la seva penetració en la societat, especialment entre els més joves, com per la viralitat que generarien les creacions dels participants del certamen.

L’esdeveniment s’emmarca dins de la iniciativa nacional “El meu racó favorit”, a la qual s’han sumat 40 municipis o regions de tota la geografia espanyola per mostrar el més destacat de cada racó de país. El certamen nacional repartirà també cinc premis i cinc accèssits, entre totes les participacions dels seus diferents concursos locals:
Els guanyadors de les categories nacionals es donaran a conèixer el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme.

“El meu racó favorit” forma part de les accions que realitza l’Ajuntament per per dinamitzar, potenciar i posar en valor els recursos de la ciutat com a destí turístic urbà