• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El consum sostenible centra part de les activitats de l’Oficina Jove al gener

  • El consum sostenible centra part de les activitats de l'Oficina Jove al gener

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 17. 01. 2022

El consum sostenible centra part de les activitats de l'Oficina Jove al gener

Amb tallers, instal•lacions artístiques i cinefòrums

El consum sostenible, l’orientació vocacional i la mobilitat internacional són alguns dels àmbits que aborden les activitats que l’Oficina Jove ha organitzat per aquest mes de gener. Tot plegat en el marc de la programació que vol oferir propostes d’oci i formació al jovent de la ciutat. Totes les activitats són gratuïtes.

En el sí de les activitats de l’Oficina Jove per aquest mes de gener cal destacar el consum sostenible que incideix en dos sectors: el tèxtil i l’electrònica. Així, es farà un taller de reducció i prevenció de residus tèxtil, el 20 de gener, a l’Oficina Jove.

També es farà una instal•lació creativa i reivindicativa sobre les desigualtats que generen els hàbits de consum de roba i telèfons mòbils, del 17 al 31 de gener i una sessió de cinefòrum amb la projecció del documental “La febre de l’or”, a la Biblioteca Central Tecla Sala, el 26 de gener.

En aquesta ocasió es convida als joves a crear ells mateixos una peça de roba nova a través del reciclatge i l’upcycling, fer-ne una foto i compartir-la a Instagram amb l’etiqueta @joventutlh al llarg de tot aquest mes.

No faltaran tallers d’orientació vocacional, el 19 de gener i de millora de les habilitats de comunicació, el 24 de gener; una sessió informativa sobre l’habitatge, el 27 de gener i una xerrada sobre mobilitat internacional, el dia 31. Totes aquestes activitats es faran a l’Oficina Jove, a la Casa dels Cargols, al carrer Llobregat, 127-141