• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Balanç dels primers mesos de la Fundació Acadèmia de Futbol L’H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 26. 10. 2021

Balanç dels primers mesos de la Fundació Acadèmia de Futbol L'H

Els màxims mandataris es feliciten per la creació del nou club

Els màxims dirigents de la Fundació Acadèmia de Futbol de L’H, José Manuel Banderas i Luís Dorado, consideren un encert la creació del nou club que ha estat fruit de la fusió del Centre Esportiu Pubilla Cases i el CF Santa Eulàlia. 

La Fundació Acadèmia de Futbol L’H va néixer fa pocs mesos amb la voluntat de crear un nou club que pogués oferir una formació de nivell, tant a nois com a noies, i des de la categoria més baixa fins a juvenils.

La Fundació Acadèmia L’H va sorgir de la fusió del CF Santa Eulàlia i el Centre Esportiu Pubilla Cases. Un projecte però que no tanca la porta a seguir creixent, això sí, no a qualsevol manera. D'altra banda, el fet que clubs històrics com el Santa Eulàlia i el Pubilla Cases hagin desaparegut no ha estat una decisió gens fàcil, tot al contrari.

La Fundació Acadèmia de Futbol L’H s’ha convertit en el club amb més equips de la ciutat. Davant d’aquest fet els seus màxims dirigents han negat que la seva voluntat sigui competir amb el Centre d’Esports L’H.