• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Retards importants a l’R4 entre Vilafranca i L'Hospitalet

  • La línia R4 de Rodalies entre Vilafranca i L'Hospitalet recupera la normalitat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 02. 12. 2022

La línia R4 de Rodalies entre Vilafranca i L'Hospitalet recupera la normalitat

S'han acumulat retards de més de 30 minuts

La línia R4 recupera progressivament la normalitat, des de poc després de les 11h del matí, quan els tècnics d'Adif han pogut reparar l'avaria que s'havia detectat a primera hora a Castellbisbal, i que ha provocat de mitja hora o més a la línia de Rodalies, entre les estacions de Manresa i L'Hospitalet.

Aquest problema tècnic ha limitat la capacitat operativa a l'R4 de Rodalies, que només disposava d'una via de pas en aquesta estació, segons ha informat Renfe.

Per limitar i minimitzar l'afectació s'ha reprogramat el servei a la línia, provocant aquests retards de mitja hora, com a mínim, entre les dues estacions.