• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Pla Integral de Les Planes-Blocs Florida rep un 1.000.000 d'euros de subvenció de l'AMB

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 01. 12. 2022

El Pla Integral de Les Planes-Blocs Florida rep un milió d'euros de subvenció de l'AMB

Per combatre la pobresa urbana als barris i per a projectes com un espai de criança per infants de 0 a 3 anys

L'Hospitalet rebrà un milió d'euros de l'AMB per la regeneració urbana Integral de Les Planes-Blocs Florida. Amb aquesta subvenció pels pròxims dos anys, s'impulsaran nous projectes com el de facilitadors nocturns per promoure el descans veïnal o un espai de criança per infants de zero a tres anys.

Alguns d’aquests projectes no han començat, però gràcies a la subvenció que han rebut de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, es podran engegar. L'Hospitalet ha rebut la màxima dotació econòmica amb un milió d'euros pels pròxims dos anys.

Aquests diners serviran per impulsar una escola de circ, potenciar l'espai de Matacavalls amb horts urbans i el Fablab, un laboratori de fabricació digital i també desenvolupar un projecte pels propers 4 anys per promoure el descans veïnal amb facilitadors nocturns, segons explica coordinador del Pla integral Les Planes-Blocs Florida, LLuís Esteve.

En paral•lel als facilitadors nocturns, també s'oferiran activitats d'oci alternatiu de caràcter esportiu i lúdic perquè no es molesti als veïns. També hi ha el projecte de biblioteques humanes on els veïns expliquen les seves experiències vitals, es munta una xarxa de suport a la salut mental i s'obrirà un nou espai de criança per zero a tres anys.

A més dels nous projectes, aquest milió d'euros de l'AMB servirà per consolidar altres projectes del Pla Integral com l'Escola de Vida, els tallers d'estimulació cognitiva de la gent gran o el punt TIC d'informació a la ciutadania al Centre Municipal d'Ana Díaz Rico.