• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El personal de Justícia protesta pel deteriorament de les condicions laborals

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 02. 12. 2022

El personal de Justícia protesta pel deteriorament de les condicions laborals

En el marc de la Llei Orgànica d'Eficiència Organitzativa

La protesta sindical del personal de Justícia s’ha fet arreu de l’estat per evitar el deteriorament de les condicions laborals i de servei que, segons asseguren, suposaria l'anomenada Llei Orgànica d'Eficiència Organitzativa.

A la Ciutat de la Justícia, de L'Hospitalet, els sindicats han denunciat, entre d'altres aspectes, la possible externalització de serveis que dificultaria l'accés de la ciutadania, per exemple, en casos de violència masclista.

També es queixen que el Ministeri de Justícia vol suprimir les guàrdies, però sense contractar més personal, a més de la desaparició dels jutges de pau .