• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

A la tardor platillos! finalitza amb un 80% més de platillos venuts que el 2021

  • A la tardor platillos! finalitza amb un 80% més de platillos venuts que el 2021

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 01. 12. 2022

A la tardor platillos! finalitza amb un 80% més de platillos venuts que el 2021

La 8a edició ha comptat amb 25 establiments que han venut més de 8.400 platets

La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! ha acabat amb gairebé 8.500 platillos venuts, un 80% més que l’any passat, (4.700 platillos) i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments han ofert els seus platets de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.

El jurat format per la periodista experta en gastronomia, Carmen Alcaraz; les caps dels programes de Formació i Ocupació de L’Hospitalet; membres del Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme del Gremi d’Hostaleria i Alimentació i del blog “L’Hospitalet Gastronòmic”, decidirà tres dels quatre guardons que s’atorguen: el Platillo més Saborós, el Platillo més Creatiu i el de Millor Qualitat Gastronòmica.

Pel que fa a la darrera categoria, el Platillo de L’Hospitalet, és escollida pels ciutadans. Cada establiment disposava d’una perquè els comensals votessin el seu plat preferit, El 12 de desembre s’anunciaran els restaurants guanyadors en les diferents categories en un acte a Diversus, a les 17,30 hores.

A la tardor, platillos! està impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament. S’emmarca en els projectes destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic, com ara les rutes de bon menjar als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes.