• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Espai de Debat organitza un acte sobre la situació actual de l’Afganistan

  • L'Espai de Debat organitza un acte sobre la situació actual de l'Afganistan

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 20. 09. 2021

L'Espai de Debat organitza un acte sobre la situació actual de l'Afganistan

Aquest dimecres, a quarts de set de la tarda via Zoom, amb el professor Pere Vilanova

Sota el títol “Afganistan: I ara què?”, l’Espai de Debat organitzarà el proper dimecres, dia 22, a quarts de set de la tarda, una conferència sobre les claus actuals de la situació política i social que està vivint l’Afganistan. Pere Vilanova, catedràtic emèrit de Ciència Política de la UB posarà fil a l’agulla per fer entendre allò que està passant a través de zoom a https//bit.ly/Afganistan_PV i a través de youtube:/espaidebat

Un enfonsament de tota l’estructura que es venia construint des de fa 20 anys és allò que ha passat a l’Afganistan. Es volia evitar que el país fos un santuari del terrorisme internacional i després de milers de morts, milions de dòlars i euros invertits s’ha tornat de nou allà on s’era ara fa dues dècades.

Sobre tot això i per explicar el per què de tot allò que ha succeït i està succeint, es compta amb la presència per zoom i youtube del professor Pere Vilanova, expert en ciència política qui fa poc va dir en un article que el conflicte afganès és una guerra perduda per endavant.

Vilanova farà l’anàlisi dels efectes de la intervenció durant 20 anys, d’allò que ha passat i els motius i el més important explicar que pot passar a partir d’ara. L’acte serà moderat per la periodista Rosa Massagué.