• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Teatre Joventut i el Barradas comencen la nova temporada de tardor aquest diumenge

  • El Teatre Joventut i el Barradas comencen la nova temporada de tardor aquest diumenge

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 17. 09. 2021

El Teatre Joventut i el Barradas comencen la nova temporada de tardor aquest diumenge

Amb la presència, entre altres, del Brujo, Alberto San Juan o O Val das Mouras

S’aixeca el teló al Teatre Joventut i a l’Auditori Barradas amb la música i les arts escèniques en una temporada que estarà marcada per l’aforament limitat. Moltes propostes per arribar a tot tipus de públic. El Joventut obre temporada el 19 de setembre amb un espectacle de dansa, "La cuerda floja", amb la bailaora Ana Morales, que forma part del festival L’Herència.

Ana Morales en declaracions al programa Taquilla Inversa ha dit que “és un luxe actuar a la meva terra amb els meus projectes i treballs. Sóc ballarina de família, de casa, però és cert que per fer carrera aquí és difícil i a Sevilla vaig veure que em podia obrir camí”.

Morales participarà al muntatge “Partir la pana” i s’ha mostrat encantada de “participar amb Aina Lanas i Cristina López. No ens coneixíem ni hem treballat juntes i serà una improvisació total. Pel que fa a l’obra que portaré al Joventut, “En la cuerda floja”, tots ens sentim així en algun moment de la nostra vida”

La primera proposta teatral arriba el 8 d’octubre amb "53 diumenges", obra dirigida per Cesc Gay i amb Pere Arquillué en un dels principals papers. Torna "Kràmpack" i també El Brujo amb "El Lazarillo de Tormes", un dels clàssics de la literatura espanyola que comptarà amb una sessió matinal adreçada als instituts de la ciutat.

I la poesia clàssica vindrà de la mà d’Emilio Gutiérrez Caba amb les "Coplas del Alma" i el teatre documental de "23-F, Anatomia d’un instant". El Joventut comptarà l’artista Rodrigo Cuevas que portarà "Trópico de Covadonga", basat en les cançons del seu àlbum "Manual del Cortejo".

L’Auditori Barradas oferirà una programació familiar i música amb propostes que aborden qüestions socials com ara Sopa de pedres, espectacle que tracta sobre la guerra i l’exili a través dels ulls d’una nena.

El Festival Acròbates de música i poesia oferirà espectacles com "Te quiero Benedetti", un recital que ret homenatge al poeta uruguaià en la veu d’Alberto San Juan o "Ves per on", que vol apropar la poesia als més petits.

Hi haurà grups que presentaran els seus discos com ara O Val das Mouras, amb "Bruixes i poetes" i Las Migas, amb "Empatía". I no faltaran els concerts dels festivals Django i Boogie Woogie Jubilée i la celebració nadalenca amb el cor New Gospel i un repertori nadalenc.