• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Prop de 2.800 alumnes han participat en el Programa d'auxiliars de conversa en anglès

  • Prop de 2.800 alumnes han participat en el Programa d'auxiliars de conversa en anglès

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 05. 2022

Prop de 2.800 alumnes han participat en el Programa d'auxiliars de conversa en anglès

Tanca el curs amb l'activitat Acting Together, on es compartiran vídeos

El Programa d'auxiliars de conversa en anglès tanca el curs aquesta setmana amb l'activitat Acting Together. Que consistirà a compartir vídeos a través del canal de YouTube de l'Ajuntament i el web d'Educació on es mostrin les activitats que han realitzat durant el curs. 

Aquest curs, el programa d'auxiliars de conversa en anglès ha comptat amb 2.796 alumnes participants, de 30 centres públics i concertats de la ciutat repartits en 97 grups.

El programa posa a disposició dels centres educatius de secundària, auxiliars de conversa nadius, que en coordinació amb el departament d'anglès de cada centre, reforcen les habilitats orals de l'alumnat dins l'horari lectiu. També es fan activitats de reforç gratuïtes en horari extraescolar i en petits grups.

La iniciativa, que es va posar en marxa el curs 2016-2017, s'emmarca en un dels objectius estratègics de l'Ajuntament, que és garantir els drets bàsics de les persones i els serveis municipals com a instrument d'equitat i cohesió social.