• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les famílies de l’Estel Can Bori recapten diners

  • Les famílies de l'Estel Can Bori recapten diners per a les teràpies amb gossos

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 26. 05. 2022

Les famílies de l'Estel Can Bori recapten diners per a les teràpies amb gossos

Amb un concert, aquest diumenge, a favor dels nens amb una discapacitat intel·lectual

L’Associació de Famílies del Centre d’Educació Especial l’Estel Can Bori fan un concert aquest diumenge, a les sis de la tarda, per recaptar diners per a les teràpies amb gossos dels nens que pateixen una discapacitat intel•lectual. El donatiu voluntari és de 5 euros.

El cocktail-bar Mizuwari, al carrer Riera de la Creu, 50, serà l’escenari d’aquest concert d’Ely&The Good Boys Acoustic Trio. Carlos Saura, Elena Ley i Max Mojo Moritz posaran el seu talent a disposició de les famílies de nens amb discapacitat per potenciar la teràpia amb gossos.

La presidenta de l’Associació de Famílies de l’Estel Can Bori, Gloria Bartra, ha dit que “els gossos tenen una sensibilitat molt especial i faciliten la feina de l’equip de psicòlegs i monitors per poder fer avançar cognitivament els nens. Cal trencar barreres i buscar objectius”.

Bartra ha destacat com “els gossos són especials perquè estan ensinistrats i saben perfectament que aquests nens són diferents. Viuen en el seu món imaginari i la seva curiositat fa que el gos l’ajudi a cobrir les seves carències”.

Gloria Bartra ha explicat el cas del seu fill. “Abans era impossible que agafés un cobert per portar-lo a la boca. Ara sí ho fa i troba unes lletres de l’armilla del gos que abans ha cercat. Són exemples de la utilitat dels gossos i el bé que fan als nens”.